Vår filosofi

Lederskap

Ting å tenke på når man skal anskaffe seg en hund

Litt enkelt hodebry for hunden
 
Sandliveien 6, 2818 Gjøvik - Eiere: Turid D. og Ulf H. Sunde - Telefon 61 13 81 95 / 47 23 95 58- epost: Post til Bamsekroken
Siden ble sist oppdatert 04.07.2010 WEB-utvikling: BD Consult


 

 

Hva skal vi finne på å gjøre når både matmor og matfar har operert seg, og ingen av de greier gå turer med oss eller holde på ute i snøen eller på holka?

   

Folka våre pakker av og til inn godbiter i gamle pappesker av alle slag, store og små. Så får vi lov å rive i stykker og lete oss fram til godisen.  Andre ganger pakker de inn godis i gamle sko og vesker og andre ting de har tenkt å kaste. Det er moro å gå litt på jakt etter maten selv og ikke bare få den servert på fat.

Vi har en fin elefantbamse som vi nusser snuta vår borti. Når vi greier å nusse  uten å bite i elefanten, så får vi en godbit. Når folka våre skjønner at vi har forstått hva vi skal gjøre, så sier de " nusse elefant".  Etter hvert tar de kanskje et tyggebein eller noe annet, og gjør det samme bortsett fra at de da kaller det " tyggebein".  Når vi kan navnet på begge delene, så sier folka et av navnet på en av sakene , og vi skal nusse på riktig gjenstand. Slik lærer vi hva mange ting heter, og vi begynner å kunne litt forskjellig.

   

 Nå skal vi lære å vinke. Det går ganske fort for oss å lære det.  Morsan vår er veldig glad når vi får til nye ting.
   

Her må vi sitte rolig alle tre til navnet vårt blir ropt opp. Hvis vi greier å sitte rolig å vente, får vi en godbit. Når vi ikke greier det, begynner vi bare på nytt igjen.

 

En annen artig ting vi gjør, er å gjette hvilken hånd matmor vår har godbiten i. Egentlig slipper vi å gjette, for vi har så god luktesans, men det er en hemmelighet vi har.

   

Birgithe lærer i sitte bamse. Det går ganske bra selv om hun av og til har det litt travelt.

 

 

Vi har ei flaske som snurrer rundt på en pinne. Denne putter folka våre godbiter inni. Vi bruker snuta eller labben vår og snur den rundt slik at godisen ramler ut. Av og til gjør vi dette sammen alle tre, og av og til gjør vi det bare en og en av oss. Det er litt spennende å se hvem som klarer å snurre flaska rundt først.
   
   

Vi pleier av og til å få en ”kong” full av godt inni. Det kan være leverpostei, smøreost, brød, pølsebiter osv. Da koser vi oss lenge før vi sovner en stund.

Ja, dette er noe av det vi holder på med hos oss for tiden

 

   
   

 

 

Hit Counter