Vår filosofi

Lederskap

Ting å tenke på når man skal anskaffe seg en hund

Litt enkelt hodebry for hunden
 
Sandliveien 6, 2818 Gjøvik - Eiere: Turid D. og Ulf H. Sunde - Telefon 61 13 81 95 / 47 23 95 58- epost: Post til Bamsekroken
Siden ble sist oppdatert 20.06.2009 WEB-utvikling: BD Consult


 

NOEN VIKTIGE ORD TIL SLUTT

Tegning: Espen Dyvesveen Fjærestad

Skal du lære hunden din noe selv eller gå på kurs, så finn et kurs som har en uforbeholden positiv holdning til hunder. Ta en prat med kursholder eller spør om å få komme og se på før du tar med deg hunden din dit.

Finn et kurs som avholder seg fra all form for fysisk avstraffelse!! Enten det er rykking i båndet, klyping i ørene, biting over snuta, risting i nakken eller andre ting som blir benyttet for å oppnå menneskenes vilje. Gå heller på et kurs der hundens uskyldige egoisme blir utnyttet til å få den med på ” leken”. Husk at hunder gjør det som lønner seg for den. De er født slik.

Hunder er ikke slemme eller utspekulerte – det ligger til oss mennesker å holde på med slike ting.

Vi vet alle at hunder lærer veldig fort  for eksempel å ” stjele” mat fra bordet. Dette er en  måte hunder lærer på – de gjentar det som lønte seg sist. Så finn et kurs som samarbeider med hunden på dette grunnlaget. Da får du en trygg og glad hund som gjør det du ønsker fordi det lønner seg for den. Ikke fordi den prøver å unngå ubehag.

La aldri noen gjøre noe med eller mot hunden din som du ikke liker !

Husk : Det er din hund !

Hit Counter